Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні оголошено штормове попередження: в деяких містах закриють школи і садочки

У вівторок і середу, 27-28 лютого, на території України оголошено штормове попередження. Відповідна інформація надійшла від прес-служби «Укргідрометцентру».

За інформацією відомства, в зазначені дні в Україні, крім західних регіонів, очікується заметіль і сніг. Пориви вітру становитимуть 15-23 метра в секунду, а в Приазов'ї місцями 24-28 метрів в секунду. Крім того, завтра, 27 лютого, в денний час доби в Дніпропетровській, Кіровоградській і Полтавській областях очікуються дуже сильні снігопади, хуртовини і навіть снігові замети. Температура повітря практично в усіх українських містах буде в діапазоні від -14 до -23 градусів Цельсія в нічний час доби.

Внаслідок погіршення погодних умов в Одесі та ряді населених пунктів області у вівторок, 27 лютого, заняття в навчальних закладах будуть скасовані. Рішення про призупинення навчально-виховного процесу в школах і дитячих садочках прийняли в міськраді в ході засідання комісії з питань екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

У відомстві до одеситів звернулися з проханням залишити, по можливості, дітей вдома. Однак в дошкільних установах працюватимуть чергові групи, куди будуть приймати дітей в разі потреби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь