Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Одесі горіла пам'ятка архітектури

Вчора, 13 вересня, в денний час доби в Одесі спалахнув пам'ятник архітектури - будинок Лібмана, розташований на перехресті вулиць Преображенської і Дерибасівської. До слова, будинок, що представляє культурну цінність, тільки днями почали реставрувати.

Згідно з інформацією прес-служби ГУ ДСНС в Одеській області, відомості про пожежу надійшли до рятувальників приблизно о 14:40 год. Вказується, що загоряння сталося на 2-му поверсі чотириповерхового житлового будинку з офісними приміщеннями. Загальна площа, охоплена вогнем, склала близько 15-ти квадратних метрів.

Варто зазначити, що в ході гасіння загоряння співробітникам рятувальної служби довелося евакуювати 10 осіб. За попередніми даними, нікому з громадян медична допомога не знадобилася.

Для ліквідації події одеські пожежники залучили 7 одиниць спеціальної техніки (всього участь у гасінні вогню взяли 23 співробітника ДСНС). Завдяки зусиллям рятувальників загоряння було ліквідовано протягом 10-ти хвилин після їх приїзду, а о 15:00 год подію було повністю ліквідовано. Причини інциденту встановлюються.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь