Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночі туфлі

Жіночі туфлі - це прекрасна частина жіночого гардеробу. Вони підкреслюють індивідуальність жінки, а іноді й настрій. Вибрати жіночі туфлі - це ціле мистецтво. Туфлі для жінки повинні бути красивими, такими, що підкреслюють її образ, і зручними.

Перед покупкою жіночих туфель необхідно визначитися, для яких випадків вони необхідні, це можуть бути туфлі на кожен день або для святкового заходу. Вибір моделі і кольору взуття залежить від бажання покупця. Класичним, універсальним кольором, звичайно, є чорний і білий колір туфель. А ось червоні, зелені, бежеві і навіть кольорові туфлі підбираються під гардероб або конкретний випадок. Розмір каблука також залежить від випадку і від вашого бажання.

Вибираємо модель туфель. Модельні женские туфли припускають, що ви будете ходити в них всього декілька годин. При покупці таких туфель потрібно звертати увагу на зовнішні властивості, це може бути колір, силует, декор, високий каблук. Про зручність також забувати не варто. Не зручні туфлі можуть зіпсувати вам настрій і принести дискомфорт при носінні. Святкові жіночі туфлі мають витончений силует і високий каблук. Все-таки, якщо ви не носите взуття на високих підборах, то варто утриматися від придбання моделей на високих підборах.

При виборі повсякденного взуття, необхідно звертати увагу на зручність. Ноги повинні відчувати комфорт. Зверніть увагу на каблук, він повинен бути невисоким і зручним. Висота такого каблука повинна бути не більше 5 см. Будь-яке зручне взуття повинне бути виготовлене ​​з якісного матеріалу. Найкращим варіантом є шкіра. Туфлі з натуральної шкіри дуже зручні в носінні і прослужать вам довгий час. Можна вибрати туфлі із замші, але такі туфлі вимагають більшого догляду. Не забувайте, звертати увагу на внутрішню обробку туфель.

Внутрішнє оздоблення не повинне фарбуватися. При виборі та купівлі туфель необхідно обов'язково міряти обидві туфлі. Одягнувши обидві туфлі, походіть по залу, спробуйте відчути зручність моделі. Взуття не повинне бути тісним. Не варто вибирати туфлі менше того розміру, який ви носите. Вони не розносяться. Купівля нових жіночих туфель - це завжди свято для жінки і гарний настрій. Пам'ятайте, будь-яке взуття вимагає догляду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь