Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Війна уві сні: чого чекати?

Саме жахливе подія, яке тільки може статися, - війна. Несамовиті баталії здатні забрати життя мільйонів ні в чому не винних людей. Наяву таке переживати не хочеться нікому.

«Один з найбільш пам'ятних снів.

Я часто бачу сни, і деякі мені особливо запам'ятовуються. Наприклад, одного разу мені снилася війна, саму її я не бачила, а бачила лише поранених солдатів, що стоять на моїй сходовій клітці.

Там були хлопці і років шести, і люди похилого віку. Вони потребували допомоги і шукали притулок. Я змогла дати притулок тільки трьох, маленького хлопчика і двох ледве стоять на ногах хлопців. Після позаду мого будинку виявилося кладовищі, як в США. Без зборів, лише надгробки вздовж зеленого луки. Наймолодший з моїх «гостей» ховався за однією з могил, від молодої пари, яка проходила повз. Було видно, що він знайомий з ними і моторошно наляканий.

Не знаю, що означав той сон, але він був дуже реалістичним і мені надовго запам'ятався ».

Сонники допоможуть дати тлумачення подібним снам, якщо військові дії з'явилися в мріях. Дізнатися, до чого сниться війна жінці або чоловікові спробуємо прямо зараз.

Брати участь

Якщо сновидцу довелося брати участь в боях, то незабаром його очікують матеріальні втрати і негаразди на фінансовому терені.

Кстати, если вы хотите узнать к чему снится война во сне, вы можете посмотреть такую трактовку сна на сайте i-sonnik.ru прямо сейчас.

Бути полоненим

Примарилося, що противники взяли вас в полон або позбавили життя? Таке сновидіння трактується як захоплення людиною, який знаходиться в узаконених відносинах. Варто спробувати перебороти це полон і не розбивати щастя інших.
втекти

Дрімаючому пощастило втекти з поля бою і втекти від ворога - знак того, що проблеми відкладуться на час. Не варто радіти, незабаром вони розгоряться заново.

А якщо сховатися так і не вдалося, то слід наяву розібратися з усіма проблемами, адже відкласти їх не вийде.

Перемогти

Здобута в мріях перемога віщує безтурботність і веселий період. Тріумф над противниками отримала вся ваша країна? Чекайте ділової активності, добробут вашої родини покращиться.

Програти

Сон, в якому ви зазнали поразки, віщує негаразди на роботі. Якщо все держава програла в битві, то ваше благополуччя піддасться негативних змін внаслідок економічної кризи країни.

Бачити з боку

Спостереження в мріях за війною з боку - символ негараздів в справах і чвар між родичами.

Атакувати

Довелось власноруч атакувати недругів? Наяву ваша накопичена агресія і незадоволеність незабаром почне вириватися на оточуючих. Важливо відшукати причину своїх невдоволень і ліквідувати її.

Дізнатися зі ЗМІ

У сновидінні почули про зародження війни по TV або радіо - чекайте неприємної бесіди з людиною, що має на вас вплив. Також оголошення воєнного стану віщує серйозна розмова з керівником або начальником.

Варто очікувати дивують новин про людину, якого сновідящій проводив в мріях на фронт. Якщо ж самому довелося вирушати на війну, то тому, хто пощастить не стати заручником гнітючою ситуації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь