Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке digital-агентство?

У вас є продукт, який би хотілося просунути в інтернеті? Що ж, тоді вам слід звернутися за допомогою до експертів, які володіють усіма необхідними навичками сайтобудування, веб-дизайну, просування і маркетингу, формування і управління репутацією.

Ви, напевно, вже здогадалися, що мова йде не про звичайні компанії, які займаються просуванням і створенням сайтів, що з'являються як гриби після дощу. Розмова ведеться про digital-агентства - серйозні організації, що займаються розробкою і комплексним просуванням веб-проектів.

Digital-агентство - це група однодумців-професіоналів, здатних надати клієнту експертну оцінку і реалізацію ідей в області сайтобудування, креативу, стратегії, рекламної кампанії.

На відміну від звичних компаній, digital-агентство працює за принципом загального охоплення, де використовуються цифрові медіа: телебачення, радіо, соціальні мережі, інтернет, форуми і т. д.

Сам термін «digital» в перекладі з англійської мови означає «цифровий». Рекламне digital-агентство намагається здійснити всебічне охоплення: знайти цільову аудиторію (ЦА), налагодити з нею довірчі відносини, налагодити контакт.

У середовищі фахівців даної галузі є поширеним таке визначення, як digital-маркетинг.

Digital-маркетинг - термін, який застосовується для позначення таргетованого та інтерактивного маркетингу товарів і послуг, що використовують цифрові технології для залучення потенційних клієнтів і утримання їх в якості споживачів.

Digital-маркетинг тісно переплітається з інтернет-маркетингом, але в ньому вже розроблені ряд технік, що дають можливість достукатися до ЦА навіть в офлайн реальності (використання додатків в телефонах, sms/mms, рекламні дисплеї на вулицях і т. д.).

Чим займається Digital-агентство повного циклу?

Серйозні digital agency працюють в 6 основних напрямках:

  1. Створення і оформление канала youtube, сайтів з нуля, їх повна підтримка в плані оптимізації та безперебійного функціонування;
  2. SEO-просування;
  3. Просування за допомогою цифрових медіа: радіо, телебачення;
  4. Просування в офлайн середовищі (інтерактивні екрани, POS-термінали, рекламні дисплеї і т. п.);
  5. Просування в соціальних мережах, форумах, розкручування за допомогою дощок оголошень, реклама в мобільних додатках;
  6. Забезпечення участі клієнтів в семінарах і профівентах. Деякі digital-агентства самі проводять такі заходи.

Підсумок

Чи варто замовляти створення і просування сайту, дизайн лендинга цена якого вас приємно здивує в digital-агенції? Якщо ви маєте у своєму розпорядженні необхідний бюджет, то однозначно так. Що можна очікувати від послуг таких агентств? Ви отримаєте комплекс заходів, які допоможуть зробити вашу пропозицію затребуваною і популярною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь