Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати якісну сумку за недорогою ціною: практичні поради

Сумка - це обов'язковий аксесуар для кожної жінки. Вона може як зруйнувати образ, так і перетворити його. Є класичні варіанти, які ніколи вас не підведуть, а є сезонні тренди. При виборі сумки важливо робити ставку на практичність і універсальність. Як вибрати якісну сумку, яка прослужить не один сезон? Про це читайте нижче.

Отже, як вибрати якісну сумку за недорогою ціною: декілька практичних порад про те, якою ж повинная бути "правильна" женская сумка.

Уникайте сумок, які необхідно носити в руках

Уникайте «ручних моделей» і вибирайте ті, які ви можете носити на плечі, поясі йди через плече. Якщо у сумки коротка ручка, то вона вже не буде практичною. Такий варіант підійде лише для прогулянки з друзями або для якогось формального заходу.

Зверніть увагу на вагу сумки

Дуже важливо, щоб сама сумка була настільки легкою, наскільки це можливо. Тому що якщо сумка сама по собі буде важка, то з речами вона буде ще важче і вам буде просто незручно її носити. Порожня сумка повинна бути легкою.

Уникайте ланцюгів

Хоча ланцюжка прикрашають сумку, вони не кращий варіант, тому що вони важкі і будуть тертися об шкіру. Так що шукайте що-небудь з м'яким широким ремінцем, який не зашкодить.

Перевірте її перед покупкою

Важливо перевірити сумку перед покупкою на якість. А також подивитися як вона виглядає у вас в руках і як ви себе почуваєте з нею, наскільки важкою вона стає на плечі.

Вибирайте невеликі моделі

Вибирайте невеликі моделі, щоб не брати з собою нічого зайвого. З такою сумкою ви не відчуєте необхідності носити з собою багато речей, тому що вони просто не помістяться.

Виберіть компактні і якісні моделі

Якщо сумка має чітко визначену форму, міцну основу і безліч внутрішніх відділень, її вага буде рівномірно розподіленою. У цьому випадку розмір має менше значення, ніж його якість, що зазвичай супроводжується кращою підтримкою.

Вибирайте сумки з широкими ручками

Ручки мають значення, коли ви вибираєте сумку, тому що, якщо вони занадто вузькі, вони швидко зносяться і порвуться. Краще вибирати більш широкі і зручні ремені.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь