Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які послуги пропонує салон краси для собак?

Професія грумер отримала популярність порівняно недавно. Звичайно, на це впливає велика кількість власників тварин. Вони вимагають професійного догляду не тільки під час виставок, а й кожен день. Все частіше салони краси для собак відвідують також власники собаки, які хочуть забезпечити їм здоровий і красивий зовнішній вигляд. Ви не знаєте, хто такий грумер, і що ховається під цією загадковою назвою? Прочитайте нашу статтю.

Хто такий грумер?

Грумер - це фахівець, який займається стрижкою і комплексним доглядом за шерстю собак і кішок. Ця професія відома з недавнього часу, але стає все більш популярною. Грумером може стати будь-яка людина, яка любить працювати з тваринами та закінчила спеціальні курси.

Послуги такого професіонала використовує все більше і більше людей. Собачий перукар має спеціальне обладнання, якого немає вдома. Він також знає, як подбати про вихованця, щоб той відчув якомога менше стресу. Він може також порадити:

  1. як доглядати за шерстю,
  2. які косметичні засоби для тварин використовувати.

Грумера варто відвідати не тільки перед виставкою, а й тоді, коли собака страждає від шкірних захворювань, алергії, має зім'яту шерсть або просто їй жарко.

Які послуги пропонує грумер?

Салон краси vetgroom.com.ua пропонує великий спектр послуг.

  1. Розчісування шерсті. Розчісування шерсті - це послуга, яка особливо рекомендується для довгошерстих порід. Грудки можуть не тільки викликати болі, а й ускладнюють доступ повітря до шкіри, що викликає роздратування. Грудки ускладнюють також ріст нової, здорової шерсті.
  2. Ванни для тварин. У таких салонах ви можете також використовувати ванни, зі спеціально адаптованими косметичними засобами. Вони призначені спеціально для тварин, які стикаються з проблемами шкіри. Правильно підібрані препарати викликають ослаблення симптомів хвороби.
  3. Стрижка собак і кішок Це найголовніша послуга грумера. Він стриже, як тих вихованців, яким занадто жарко під час спекотного літа, так і собак і кішок для виставок. Професійний собачий перукар підбере зачіску відповідно до вимог.
  4. Косметичні процедури. Це такі послуги, як: чищення зубів, обрізка кігтів, чистка вух і видалення комах.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь