Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості проектів різних будівель

Проекти будинків з гаражем

Складно уявити проект заміського котеджу, замовити який можна тут, без гаража. Розташувати його як невід'ємну частину будинку або побудувати окремо - яке рішення буде оптимальним? На користь поєднання гаража і житлової будови свідчать такі аргументи.

  1. Зручність експлуатації. Ви не будете витрачати час і зусилля на переходи від будинку до гаража і назад. У будь-яку погоду і час доби автомобіль буде в двох кроках від вас.
  2. Економія коштів на будівництво. Вам буде потрібно менша кількість будівельних матеріалів для стін і покрівлі.
  3. Економія площі ділянки. Окремо розташована будівля займе набагато більшу територію, яку можна використовувати для організації зони відпочинку або розведення саду.
  4. Прийняти остаточне рішення про те, де розмістити гараж, вам допоможе схема ділянки з розташованим на ній будинком. Проекти котеджів з гаражами ви зможете знайти у нас.

Красиві котеджі з другим світлом

Приміщення з другим світлом - одні з найкрасивіших, вони дивно світлі і просторі. Це досягається за рахунок відсутності частини перекриттів, стельових і між поверхами. Максимум денного освітлення і незвичайна естетика простору - очевидні переваги такого архітектурного прийому. Посилення ефекту можна досягти, виконавши панорамне скління. Будинок з другим світлом - дійсно класний варіант для цінителів прекрасного.

Вибираючи проект будинку з другим світлом, необхідно враховувати, що такий прийом підходить тільки для просторих приміщень. Інша особливість - підвищені витрати на опалення. Має сенс подбати про додаткову теплоізоляції покрівлі та стін.

Ви можете замовити готові проекти красивих будинків з другим світлом або індивідуальний план. У будь-якому випадку, складне проектування таких будівель повинно бути виконано фахівцями.

Вибір будівельних матеріалів

Надійні цегляні стіни, екологічне дерево або економічні каркасні будови - на чому зупинити свій вибір? Оригінальні і красиві плани можна розробити для будинків з будь-якого матеріалу, але важливо враховувати особливості кожного з них.

На користь цегляних будівель свідчить ряд переваг.

  1. Надійність. Будинок з цього міцного і вогнестійкого матеріалу прослужить не один десяток років, за умови його грамотного проектування.
  2. А ось варіативність архітектурних рішень. Креслення заміських будинків з цегли відрізняються найбільшою різноманітністю. За допомогою цього матеріалу можна втілити в життя самі незвичайні проекти.
  3. Екологічність. Цегла - натуральний, «дихаючий» матеріал, здатний пропускати повітря. У приміщенні завжди буде підтримуватися комфортний рівень вологості.

Незаперечні достоїнства мають дерев'яні будинки.

  1. Хороші теплоізоляційні властивості. Колод стіна завтовшки 20 см по своїй здатності зберігати тепло аналогічна цегляній в 32 см.
  2. Екологічність. Натуральний брус дозволяє зберігати оптимальні значення температури і вологості в будинку.
  3. Невелика вага дерев'яного будинку не вимагає великих витрат на будівництво фундаменту.
  4. Естетичність. Зроблені з колод стіни самі по собі виглядають акуратно, і ви зможете знайти велику кількість проектів красивих і стильних будинків і котеджів з дерева. Залишиться за малим - вибрати для себе підходящий.

Каркасні будівлі мають свої переваги.

  1. Вартість. Легкі каркасні стіни не вимагають капітального фундаменту, а гладкі панелі не потребують штукатурки. В цілому, будівництво будинку вийде дешевше, в порівнянні з цегляним або дерев'яним.
  2. Швидкість і простота будівництва. Немає необхідності чекати усадки фундаменту або стін. Всі роботи зможуть виконати 2-3 людини в короткі терміни.
  3. Здатність панелей зберігати тепло в кілька разів вище, в порівнянні з цегляними стінами.

Джерело: Zelinski Group



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.